Vinyl

Boligvinyl gulvbelægning bliver stadig mere populært i Danmark, og er i dag er det den mest foretrukne gulvtype i huset. Særligt når det kommer til køkkener og entréen. Vinylgulv montering gør at du kan spare mange penge i længden, da man med lethed kan skifte gulvbelægningen ud når det er blevet slidt helt op.

Vinyl har en god slidstyrke. Gulvet er yderst modstandsdygtigt, og har samtidig en lukket overflade, som man ikke ser ved eksempelvis laminat- eller trægulve. Dette gør et vinylgulv utrolig praktisk. Grundet de blødgørende stoffer er vinylgulve ligeledes en fornøjelse at gå på.

Vinyl er særdeles nemt at vedligeholde og rengøre. En let støvsugning efterfulgt af en gulvvask med lidt plejemiddel får gulvet til at fremstå som nyt. Samtidig er det modstandsdygtig overfor vand. store mængder vand endda. Så spilder du væske på dit nye vinylgulv kan du tage det helt roligt.

Vinylgulve kan normalt lægge løst på arealer op til 20 kvadratmeter. Derover skal det fuldlimes eller fikseres på.

 

Novilon

Novilon fra Holland er en prisgunstig gulvbelægning af højeste kvalitet, som tåler fugt og snavs takket være den specielle struktur og matte overflade. Desuden er Novilon et gulv som er blødt og varmt at gå på. Den lyddæmpende effekt reducerer støjen betydeligt. Desuden er Novilon velegnet til gulvvarme.

Vinyler produceres i et udtal af kvaliteter og designs, og fås normalt i 3 og 4 meters bredde.

 

Homogen Vinyl er særdeles modstandsdygtige og slidstærkt og fremstillet i et gennemgående lag. Det er løsningen du skal vælge, hvis du ønsker et ekstremt holdbart gulv, som er let at holde, let at lægge og billigt at vedligeholde – og som har mange anvendelsesmuligheder bl.a. i vådrum, køkken og bryggers.

Homogen vinyl skal fuldlimes på.

 

Heterogen Vinyl består af et slidlag og andre kompakte lag, som kan variere i sammensætning og mønster. Belægningen kan indeholde en armering.