Trægulve

Trægulve har altid været et af danskeres foretrukne gulvvalg, og trægulve går aldrig af mode. Et trægulvs mange fordele som fx. et æstetisk og naturlig udtryk samt en lun overflade gør nemlig trægulvet til en klassiker.

Træ er særdeles robust som gulvbelægning, og med den rigtige vedligeholdelse holder et trægulv sig flot og elegant i mange år. Et trægulv har også den fordel, at overfladen er behagelig og let fjedrende at gå på. Desuden føles overfladen sjældent kold, hvilket især i vintermånederne kan være utrolig rart.

Når du vælger trægulv, har du også mange muligheder for at personliggøre dit gulv. Trægulve kommer nemlig ikke bare i standardudgaver, da der er mange forskellig måder, hvorpå træsorter, plankebredder og overfladebehandlinger kan kombineres. Uanset om der er behov for lyst, mørkt, blankt eller mat gulv, er det muligt at få, når der vælges trægulv.

 

Timberman

Timberman gulv er et stærkt og holdbart produkt i høj kvalitet. Alle Timbermans trægulve stammer fra lovligt fældet træ. Det indebærer, at der er producenter og lande, Timberman ikke kan handle med, og enkelte træsorter, som de ikke.

 

Tarkett

Tarkett laver trægulve af høj kvalitet, som er med til at fuldende dit hjem. Trægulvene er ekslusive i udseendet og praktiske i deres egenskaber – her køber du et gulv for livet. Med 130 års erfaring i bagagen, kan Tarkett give dig fordele og tryghed både hvad angår design og holdbarhed.