Korkgulve

Kork – en unik og bæredygtig ressource

Kork er et unikt og usædvanligt råmateriale, som er 100 % naturligt, vedvarende og genanvendeligt. Samtidig har kork både lyddæmpende og støddæmpende egenskaber, og netop derfor er materialet særdeles behagelig som gulvbelægning.

Kork fremstilles af bark, og det betyder, at der ikke skal fældes træer for at producere korken. Kork er derfor et bæredygtigt materiale, som skåner vores klode.

 

Wicanders

Wicanders korkgulve er sammensat af 6 lag, der tilsammen skaber en særdeles slidstærk og holdbar gulvløsning med helt enestående egenskaber.

De to lag ægte naturkork sikrer en markant lyddæmpning samt en behagelig affjedring, når du går på gulvet. Korkens isolerende evne bevirker, at overfladen altid føles lun.

Wicanders korkgulve findes i mange lækre designs og kvaliteter. Vi giver dig valgfrihed mellem naturtro teksturer, der er inspireret af ædle træsorter, smukke stengulve samt den ægte kork.

På den måde får du det bedste fra to verdner: En flot og levende gulvflade, der samtidig er holdbar og nem at vedligeholde.

Wicanders Corkcomfort

Det klassiske korkgulv Corkcomfort er forsat et godt, solidt og lunt gulvvalg til en travl hverdag. Gulvet opfylder nutidens krav om høj funktionalitet, behagelig komfort og rengøringsvenlig overflade. 10,5 mm. Opbygget med to lag kork.

Wicanders Home

Home med indbygget kork er et rigtig godt og solidt gulvvalg. Gulvet opfylder nutidens krav om høj funktionalitet, behagelig komfort og rengøringsvenlig overflade. 10,5 mm. Opbygget med to lag kork og formstabil mellemkerne i HDF.

Wicanders Commercial

Commercial med indbygget kork er et rigtig flot og stærkt gulvvalg. Gulvet opfylder nutidens krav om høj funktionalitet, behagelig komfort og rengøringsvenlig overflade. 10,5 mm. Opbygget med to lag kork og formstabil mellemkerne i HDF.

Wicanders ArtComfort

Med Wicanders Artcomfort får du en række unikke fordele direkte fra naturen. Kombineret med den nye korkteknologi, giver Artcomfort ekstra fordele. Et ekstra tykt korkindlæg tilfører gulvet mere komfort, varme og ikke mindst lyddæmpning.

Wicanders Hydrocork

Wicanders Hydrocork er et helt unikt gulv. Selv om gulvet kun er 6 mm tykt, giver kernen i kork dig alle korkgulvets fordele: affjedende, lunt og støddæmpende – og så er det resistent over for væske.